Brønderslev CL Partyservice

Om os | CL partyservice

Her er en lille præsentation af os bag virksomheden CL partyservice Brønderslev og profilen CL partyservice.dk

Virksomheden består af Christian og Simon. Christian er Founder af CL partyservice Brønderslev og Løgumkloster. Han har sit daglige virke i Brønderslev og er her virksomhedens ansigt udadtil. I kan både møde Christian og Simon over telefonen, når I bestiller vores lækre menuer. De er begge at finde i køkkenet og står for den daglige drift sammen, når der skal tilberedes lækkert mad, som sendes ud af huset. Christian står også for den administrative del, hvor Simon er den som får grisene spændt på spyd og får dem gjort klar.

Christian er 66 år og er uddannet butiksslagter og pølsemager. Han har arbejdet på forskellige slagterier og har været selvstændig hjemmeslagter i 9 år. Han kom til Brønderslev i 1994 hvor han arbejdede i forskellige brancher. I 2004 blev CL partyservice hans levevej og virke. Christian kan i fritiden godt lige at spille billard, mødes med venner og familien.

Simon er 26 år og har arbejdet i virksomheden siden han var 14 år gammel og det er her han er oplært i catering. Simon kører ud med de helstegte pattegrise til diverse arrangementer og sørger for at I får en god oplevelse. Simon kan i fritiden godt lide at fiske og mødes med vennerne.

Vi elsker vores arbejde og vi elsker tilfredse kunder.

Tusind tak for al den opbakning og tillid som I viser os – det betyder mere end i aner.

Christian har børnene Simon, Emil, Nikolaj, Camilla & Johnny.

Hvem er vi?

Vi er en familieejet virksomhed, som brænder for at tilberede frisk og lækker mad. For os er det vigtigt, at vores kunder er i centrum og derved har en fantastisk oplevelse fra første henvendelse frem til smagsoplevelsen af vores lækre menuer.​

​Vi er et cateringfirma beliggende i Brønderslev og Løgumkloster, som tilbyder catering til fester af enhver størrelse, både i vores eget lokalområde, men også til Aalborg og resten af Danmark.

​Vi ved, at maden er noget af det vigtigste til en fest eller et arrangement. Derfor bruger vi altid friske råvarer, og vi giver os altid ekstra tid til at gøre maden helt perfekt. Så tøv ikke med at kontakte os.

Så står du og skal afholde en større eller mindre fest, og har brug for professionel hjælp til catering, står vi klar til at hjælpe dig.

 

​Få catering med velsmagende og lækker mad

Hos CL Partyservice har vi mere end 18 års erfaring med catering og levering af mad til fester og andre arrangementer. Du kan derfor være sikker på, at hvis du bestiller catering hos os, så får du leveret lækker og velsmagende mad.

Vi har særligt fokus på den gode smag, og vi vil gøre vores bedste for, at du får den bedste smagsoplevelse. Derfor kvalitetssikrer vi alle vores fødevarer og udvælger de bedste råvarer. Dertil prøvesmager vi al vores mad, inden vi sender det ud til catering. Det er din sikkerhed for at få den bedste løsning og den bedste smagsoplevelse, både for dig og dine gæster.

​Vi leverer catering både til private, institutioner, foreninger og erhverv og vi giver gerne en hånd med maden til ethvert arrangement.

Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er klar, når I er klar!

 .

Christian og Simon

Kort om os

Hos CL Partyservice har vi mere end 20 års erfaring med catering og levering af mad til fester og alle typer arrangementer. Du kan derfor være sikker på, at når du bestiller catering hos os, så får du leveret lækker og velsmagende mad og en professionel oplevelse fra start til slut. Tlf: 28 26 55 26 Mail: info@clpartyservice.dk

Kontakt os

Elmevej 47 9700 Brønderslev

Tlf: 28 26 55 26 E-mail: info@clpartyservice.dk CVR-nummer: 27826970

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Kontrolrapport
MastercardVisaDankortKontrolrapport